»   »  De gezichten achter TTB | Wesley Gerritsen

De gezichten achter TTB | Wesley Gerritsen

De gezichten achter TTB | Wesley Gerritsen

‘Alsof ik nooit weggeweest ben’

“Het is alsof ik nooit weggeweest ben”, vertelt Wesley Gerritsen, eerste monteur werkbouwkunde bij TTB. Nadat zijn werk- en leertraject er bij de Apeldoornse onderneming op zat verruilde hij TTB voor een ander bedrijf. Lang duurde het niet, want sinds kort is hij weer terug op zijn oude stek. Hoe dat kwam? Je leest het hier.  

“Voor mijn opleiding kwam ik bij TTB terecht. Ik voelde me er al gauw op mijn plek. Ik kwam echt in een warm bad terecht. Leon, de eigenaar, is heel open. Je wordt echt bij alles betrokken en daarnaast sprak het team van jonge jongens mij heel erg aan”, blikt Wesley terug.

Terug van weggeweest

Toch besloot Wesley vorig jaar zijn horizon te verbreden door bij een ander bedrijf in dienst te treden. Lang duurde dat uitstapje niet. “Ik kreeg het op de heupen”, zegt Wesley lachend. “Ik liet me een beetje ompraten door mensen in mijn omgeving en ging als service- en onderhoudsmedewerker bij een ander bedrijf aan de slag. Toch heb ik altijd contact gehouden met mijn TTB-collega’s. Ik zat bij dat andere bedrijf niet helemaal op mijn plek dus toen ik besloot op zoek te gaan naar iets anders was de keuze voor TTB gauw gemaakt. Daar heb ik het altijd naar mijn zin gehad.”

Gave projecten

Spijt van de beslissing om weer terug te keren op zijn oude honk heeft hij zeker niet. “Het team is echt super en daarnaast vind ik het mooi om te werken aan complexere installaties. Dat kan soms best een uitdaging zijn. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een collega te bereiken is waarmee je kan brainstormen. Ik heb al aan veel mooie projecten mogen werken, maar die in de stallen van Paleis het Loo in Apeldoorn staat me nog steeds bij. We hadden met veel regels te maken. Als het dan lukt is dat wel heel gaaf. Maar eigenlijk is elk project leuk om te doen. Ik ben blij dat ik weer terug ben. En opnieuw weggaan? Ik dacht het niet!”

Zie jij het ook wel zitten om net als Wesley elke dag met gemotiveerde collega’s te werken aan de meeste bijzondere projecten? Dat kan! Of je al ervaring hebt of niet, TTB is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Meer weten? Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht