»   »  "Totaal techniek Brekelmans op zijn best"

"Totaal techniek Brekelmans op zijn best"

Allereerst voor iedereen de beste wensen en een gezond 2021! 

Om het nieuwe jaar goed te beginnen is TTB deze week in Zutphen gestart met de afbouw voor het nieuwe bedrijfspand van Oosterberg. “We zijn blij met het vertrouwen dat onze vaste leverancier voor elektra materialen in ons heeft.” TTB verzorgt in dit project het gehele afbouw pakket, van de wanden tot het plafond en van de vloerbedekking tot de schilder. Natuurlijk kan ons eigen installatiewerk niet ontbreken. Het pand wordt compleet opgeleverd met warmtepomp, koeling, ventilatie, elektra en data-installatie. Om de puntjes op de i te zetten werken wij voor de kleurstelling en afwerkingen samen met Mo-design, zij begeleiden ons in de kleur en materiaalkeuze. De werkzaamheden zullen rond April worden opgeleverd.

TTB wenst:

Jarus afbouw, Steven Jansen schilders, Climate-Plaster, Harrold stoffeerbedrijf en Mo-design succes met de werkzaamheden.

Gecertificeerd

Als kers op de taart mogen wij trots melden dat TTB nu ook gecertificeerd is voor F-gassen, dus een nieuwe airco nodig? Geen probleem! Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor je klaar.

Terug naar overzicht