»   »  Update basiliek Hengelo

Update basiliek Hengelo

Update basiliek Hengelo

Onze monteurs hebben de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten, we zijn namelijk bezig met de afrondende fase voor het aanlichten van de Basiliek in Hengelo. Een bijzondere opdracht waar TTB erg trots op is! Leon geeft ons in deze blog een update.

Waar zijn we nu?

 “Op dit moment is de toren volledig voorzien van ledstrips in de galmgaten, de bekabeling hiervoor is via de buitenzijde van de basiliek in de goot gebracht.” Omdat de basiliek een rijksmonument is worden alle werkzaamheden in nauw overleg met de rijksdienst uitgevoe

Wat gaan we nog doen?

 “Vol passie en inzet zijn onze monteurs bezig met de afronding van deze opdracht.” Dit geldt vooral voor de buitenzijde van de basiliek, hier worden nog de laatste puntjes op de I gezet. “In de goot worden op speciale beugels spots gemonteerd, deze beugels zijn geheel ontworpen door TTB.” Buiten worden in het straatwerk nog grondspots geplaatst en dan het einde van deze opdracht in zicht.

 Begin november zal de installatie worden opgeleverd aan de gemeente Hengelo. Tegen de tijd dat dit zover is, stellen wij jullie graag op de hoogte!

Terug naar overzicht