»   »  Apenheul

Apenheul

Apenheul

Apenheul

Dak technische dienst

Het dak van de technische dienst in de Apenheul is volledig vervangen, waarna het wordt voorzien van PV-panelen.

Grijswatersysteem

In opdracht van Apenheul hebben wij de toiletvoorzieningen en de verlichting bij de hoofdentree aangepast naar de eisen van deze tijd. Dit houdt in dat er rekening is gehouden met duurzame oplossingen. De verlichting is voorzien van LED verlichting en de toiletten zijn aangesloten op een grijswatercircuit. Dit grijswatercircuit is door ons ontworpen en krijgt zijn watervoorraad uit de grachten die in het park aanwezig zijn.

''Kambizuri" Apenheul
Bij Apenheul hebben wij de tentverwarming verzorgd van “Kambizuri”. Een pracht locatie op Apenheul om af te huren voor een bedrijfsaangelegenheid of een feestje. De vraag van de opdrachtgever was om een verwarming te verzorgen die paste in het beeld van de tent. In samenspraak met onze opdrachtgever Apenheul zijn wij tot de uitvoering gekomen van een luchtverwarmingssysteem geregeld per tent. Deze verwarming is voorbereid om in de toekomst te worden verwarmd middels een biomassaverwarming. Momenteel wordt de verwarming verzorgd door twee CV ketels in cascade.

Diverse onderhoud en loodgieterswerkzaamheden

Op het park zijn wij “prefer supplier” voor de loodgieterswerkzaamheden. WIj beheren in deze hoedanigheid de water- en rioolinstallaties op het park. In samenwerking met de technische dienst worden de werkzaamheden uitgevoerd.