»   »  CODA

CODA

CODA

Voor het welbekende CODA, in Apeldoorn, wordt een nieuw entreegebouw gerealiseerd. Dit entreegebouw word de verbinding tussen de bibliotheek en het museum. Ook zal er in het entree een winkel zijn. Naast het entreegebouw wordt een deel van het museum verbouwt tot grand café. In beide verbouwingen verzorgt TTB de elektrische en de werktuigbouwkundige installatie.

In het entreegebouw worden 2 luchtwarmtepompen geplaatst. Deze zullen met behulp van vloerverwarming het entree verwarmen. Alle verlichting wordt in LED uitgevoerd en bedient door een DALI systeem van Helvar. Ook worden er met het DALI systeem de deuren, noodverlichting, alarm en het tourniquet aangestuurd via een touchscreen. Het gehele Dali lichtregelsysteem wordt door TTB ontworpen en geprogrammeerd. TTB heeft momenteel voldoende kennis in huis om dergelijke verlichtingsprojecten in eigen beheer uit te voeren.

In het grand café is vloerverwarming aangebracht om te verwarmen. Tevens zijn de bestaande luchtkanalen aangepast in het nieuwe café en is de luchtbehandelingskast in de technische ruimte aangepast.  Hier is ook alle verlichting LED verlichting en word het bedient middels het DALI systeem. Voor de grootkeuken en bar zijn de elektrische en werktuigbouwkundige installaties aangebracht, hiervoor zijn de bestaande verdeelinrichtingen aangepast en uitgebreid.