Ga naar de inhoud
Blog

De gezichten achter | Irma van Reen

5 december 2023
De gezichten achter | Irma van Reen

Misschien heb je d’r wel eens aan de telefoon gehad. Want in plaats van het gezicht achter, is Irma voor 2,5 dag in de week de stem achter TTB. Daarnaast versterkt ze de administratieve afdeling en houdt ze zich dagelijks met een hoop verschillende dingen bezig. Maak kennis met Irma!

Via een advertentie op Facebook is Irma bij TTB terecht gekomen. “Ik had een soortgelijke functie bij mijn vorige werkgever, maar de functie veranderde steeds meer met de uitbreiding naar winkelwerkzaamheden. Ik ging steeds minder administratieve werkzaamheden doen, terwijl ik die juist het leukste vond. Dus ik wilde iets anders. Zo kwam ik bij TTB terecht. De branche maakte me niet zoveel uit. Ik kwam van de agrarische sector en nu zit ik in de installatie. Als ik maar plezier heb in mijn werk.”

Een diverse baan

Inkoopfacturen, werkbonnen, subsidieaanvragen, retouren of facilitaire zaken: Irma houdt zich met van alles en nog wat bezig. “Dat maakt het werk juist zo leuk. Doordat je in een kleinere organisatie werkt, pak je ook sneller andere taken op. Die diversiteit vind ik erg fijn, daardoor is het nooit saai op het werk. En daarnaast heb ik het geluk dat ik heel gezellige collega’s heb.”

“Ook kan ik mijn werkdagen indelen zoals ik wil. Zo heb ik wel vaste werkdagen, maar krijg ik veel vrijheid en kan ik lekker mijn eigen gang gaan. Als ik maar zorg dat al mijn werkzaamheden op tijd zijn afgerond. Maar hoe, wat en wanneer dat bepaal ik grotendeels zelf. Erg flexibel.”

Meegroeien met TTB

“Mijn wens voor TTB is dat het bedrijf zich nog verder door ontwikkelt zodat we met zijn allen vooruit gaan. Ik zou dan ook wel willen meegroeien. Dat ik mezelf bijvoorbeeld iets meer ontwikkel op het gebied van personeelszaken. Want ondanks dat ik er in mijn dagelijkse werkzaamheden mee te maken heb, weet ik er nog niet zoveel vanaf. En ik vind het wel belangrijk om te blijven leren en uitdagingen aan te gaan.”

En ontwikkelen, dat doen we maar al te graag. Net als dat we blijven groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar (technisch) talent. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina. Wie weet staat jouw ideale functie er wel tussen!