Ga naar de inhoud

Regel het slim

Gebouwen zijn tegenwoordig voorzien van allerlei technische installaties. Met een regelinstallatie zorg je ervoor dat al deze installaties vanaf één plek worden beheerd en storingen eenvoudig op te sporen zijn. Je snapt vast wel dat daarom een goed ontworpen, uitgevoerde en afgestelde regelinstallatie tegenwoordig onmisbaar is en jouw bedrijf veel comfort en gemak oplevert.

Ontdek de voordelen van een regelinstallatie

Om werktuigbouwkundige installaties te sturen, zijn regeltechnische installaties de oplossing. Van warmtepompen, ketels tot aan zonnepanelen, met een regelinstallatie heb je automatisch de controle over jouw hele gebouw.

Naast veel comfort en gemak is het mogelijk om met de juiste installatie te profiteren van het opgewekte stroom en verspilling daarvan tegen te gaan. Een energiemanagementsysteem is hierbij onmisbaar. Dit systeem beheert en monitort het energieverbruik van jouw woning of bedrijfspand om vervolgens de opgewekte energie te sturen.

TTB is gespecialiseerd in regelinstallaties en energiemanagementsystemen. En het mooiste? Wij monitoren via dit systeem de werking van de installaties. Mocht er zich onverhoopt een storing voor doen, staan wij direct klaar om dit op te lossen. Zo ben jij verzekerd van goed werkende systemen, zonder dat de bedrijfsvoering stil komt te liggen.

En hoe fijn is het dat je vanaf de installatie er geen omkijken naar hebt, want ook voor het analyseren en beheren van de apparatuur kun je bij ons terecht. Daarbij kun je rekenen op de kennis en ervaring van onze medewekerkers.

Wilt je meer weten over onze regelinstallaties? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe TTB jouw regeltechnische installatie kan bewaken, beheren of upgraden?  Neem contact met ons op!

Gerelateerde nieuwsberichten

Meer informatie? Vraag het onze specialist Rob Smeenk Projectleider en engineering werktuigbouwkunde 06 51 20 84 50 r.smeenk@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: