Ga naar de inhoud

De kracht van duurzaamheid

Een duurzame toekomst op een efficiënte en kostenbesparende manier. Dat is wat we allemaal willen, toch? De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil. Dat is maar goed ook. Zeker nu het energienet overbelast is en het terugleveren van energie nauwelijks meer wat oplevert. Het opslaan van jouw opgewekte energie in accu’s biedt mogelijk de oplossing.

 

Waarom energieopslag via accu’s? 

Het opslaan van energie via accu’s kent vele voordelen. Het stelt ons namelijk in staat om elektriciteit op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest gunstig is, ongeacht de bron van de energie. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt. Kijk maar:

1. Hernieuwbare energieoptimalisatie

Via zonnepanelen en windenergie wordt de energie opgewekt en opgeslagen in de accu’s. Beide manieren zijn natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Accu’s maken het mogelijk om de energie die tijdens gunstige omstandigheden wordt opgewekt, op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is. Je komt dus nooit zonder energie te zitten

2. Energie-onafhankelijkheid

Met accu-opslag worden huishoudens en bedrijven minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Dit biedt de flexibiliteit om zelfvoorzienend te zijn en de elektriciteitskosten te verlagen, terwijl tegelijkertijd de energievoorziening wordt gewaarborgd. Zelfs tijdens stroomuitval. Maar dat is niet alles. Het biedt ook de mogelijkheid om op de duurste momenten van de dag energie uit de accu te onttrekken. Zo wordt de aansluiting ontlast en kun jij rekenen op een lagere energierekening.

3. Voor elke locatie

Met een overbelast energienet is het niet meer zomaar mogelijk nieuwe aansluitingen te realiseren. Projecten komen daardoor stil te liggen. Accu’s bieden de oplossingen, want je bent dan niet meer afhankelijk van aansluitingen op het net. Hetzelfde geldt voor locaties die helemaal niet aangesloten zijn op het energienet en die bijvoorbeeld zo afgelegen liggen dat die mogelijkheid er in de toekomst ook niet is. Om dan toch op een duurzame manier stroom op te wekken zijn accu’s een goed idee.

Neem contact op    Vrijblijvende afspraak maken

Onze energieopslagoplossingen

Wij bieden geavanceerde energieopslagoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van zowel als zakelijke klanten. We kijken daarbij naar de best mogelijke toepassing, waarbij we de klant op alle vlakken ondersteunen.

Een duurzamere toekomst

Wij geloven in de kracht van duurzaamheid. Energieopslag via accu’s is op alle vlakken een perfecte oplossing om de overgang naar schone energie te versnellen waarbij je niet afhankelijk bent van het energienet. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe energieopslag via accu’s jouw energie-efficiëntie kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verde

Meer informatie? Vraag het onze specialist Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: