Ga naar de inhoud

TTB zorgt voor een veilig gevoel

Het elektrisch beveiligen van een pand is één van de effectiefste manieren om inbraak en vandalisme tegen te gaan. Dit kan door het toepassen van beveiliging, maar ook door het realiseren van toegangscontrole of camera’s. Bij TTB hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. Lees maar.

De technieken waar wij gebruik van maken

De beveiliging van een gebouw wordt gedaan door verschillende technieken. Bijvoorbeeld het beveiligen van toegangsdeuren en het bewaken van ruimtes door middel van bewegingsdetectie. TTB ontwerpt met behulp van de juiste richtlijnen en normen een passend plan voor ieder pand. Hierbij wordt nagedacht over de functie van het gebouw en de eindgebruiker.

TTB maakt gebruik van een gekwalificeerd beveiligingssysteem. Dit draadloze systeem is erg gebruiksvriendelijk. Het is ook te integreren in de verlichtingsinstallatie, door bijvoorbeeld het schakelen van verlichting.

Voor een beveiligingssysteem met een hogere beveiligingsklasse past TTB NOX Systems toe. Dit systeem wordt gebruikt als beveiliging en toegangscontrole. Een compleet systeem waarbij de camerabeveiliging te integreren is in dit systeem. Niet zo verwonderlijk dus dat dit systeem wordt toegepast in gebouwen met een hogere beveiligingsgrade/klasse. Bij TTB zijn wij speciaal voor dit systeem opgeleid door onze distributeur ARAS Security.

Toegangscontrole

Hoe groter een bedrijf is, hoe meer controle er nodig is. Zeker met vertrouwelijke ruimtes of gevaarlijke gebieden die niet vrij toegankelijk mogen zijn. De toegang tot een gebouw kan worden geregeld door een toegangscontrole-installatie. Je bepaalt zo zelf wie waar mag komen. Dit helpt om controle te houden over je bedrijf en zo een veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers.

Afhankelijk van jouw wensen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te sturen op toegangsniveaus binnen bepaalde tijden of ruimtes. Na werktijd wordt er bijvoorbeeld geen toegang meer verleend aan werknemers, of alleen de administratief medewerker heeft toegang tot het archief.

Camera

Zoek je een camera-installatie voor jouw bedrijf? Ook daarvoor kun je bij TTB terecht. De belangrijkste reden van het aanbrengen van een camera-installatie aan een gebouw is om inbrekers afteschrikken en ze in beeld te brengen bij een poging tot inbraak of vandalisme. De beelden kunnen na het vastleggen van een misdaad worden gebruikt om personen te identificeren. Er zijn echter wel regels verbonden aan het plaatsen van camera’s en het gebruik hiervan.

Huis-tuin-en-keuken camera-installaties zijn overal verkrijgbaar en voldoen vaak niet aan deze eisen. TTB past uitsluitend gekwalificeerde systemen toe, zoals Uniview. Dit systeem is ingericht met de juiste regelgevingen en is flexibel te installeren, omdat hiervoor maar één kabel aangelegd hoeft te worden. De camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en toepassingen. Dit geeft tal van mogelijkheden om een pand te voorzien van camera-observatie.

Meer informatie? Vraag het onze specialist Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl