Ga naar de inhoud

Waterdichte sanitaire oplossingen

Wil jij sanitaire voorzieningen laten plaatsen in jouw huis, kantoor of bedrijfshal? En zoek je hiervoor een specialist? TTB heeft de juiste technische kennis en ervaring in huis om dit te regelen. Wij verzorgen de aanleg en installatie van sanitaire voorzieningen bij bedrijven.

Aanleg van sanitaire voorzieningen? Bij TTB zit je goed!

Aan-en afvoerleidingen zijn onmisbaar bij sanitair en kunnen niet zomaar in het wilde weg worden aangelegd. De aanleg van sanitair begint bij TTB met een goed ontwerp. Uiteraard houden we hierbij rekening met de geldende voorschriften en eisen. Het is belangrijk dat het sanitair vakkundig wordt aangelegd en aangesloten. Op die manier heb je er nog jarenlang plezier van en ondervind je geen problemen met bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Ook de bevestiging van het sanitair aan de vloer of muur verdient de aandacht, want als dit niet goed gebeurt hoopt vuil zich op of ontstaan er andere problemen.

Onze loodgieters zorgen ervoor dat jouw sanitaire voorzieningen op een vakkundige wijze wordt aangelegd. Wil jij ook gebruikmaken van de expertise van TTB? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Gerelateerde nieuwsberichten

Meer informatie? Vraag het onze specialist Rob Smeenk Projectleider en engineering werktuigbouwkunde 06 51 20 84 50 r.smeenk@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: