Ga naar de inhoud

Voorkom gevaarlijke situaties

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw medewerkers, klanten en bezoekers. Daarom is een brandmeldinstallatie onmisbaar en van levensbelang! Wil je graag een kwalitatieve brandmeldinstallatie laten installeren? Bij TTB ben je aan het juiste adres. Hoe wij te werk gaan lees je op deze pagina.

Brandmeldinstallaties: verzekerd van op en top veiligheid

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker bij een brand! Een brandmeldinstallatie ontdekt een eventuele brand in een vroeg stadium. De brandmeldinstallatie geeft direct aan op welke plek of in welke ruimte de brand aanwezig is. Zo kun je op tijd actie ondernemen en kan iedereen in het pand op tijd worden gewaarschuwd. Op deze manier worden ongevallen, slachtoffers en schade zoveel mogelijk beperkt.

Kwaliteit en zekerheid

Wil je een nieuwe brandmeldinstallatie of heb je een probleem met je huidige installatie? TTB adviseert je graag over beste oplossingen.

Niet voor niets zijn wij partner van NSC, leverancier van brandmeldinstallaties. Door dit partnerschap zijn wij als bedrijf erkent voor het goed aanleggen van de NSC-systemen en de juiste opleidingen.

Maar dat is niet alles. TTB heeft ook de papieren in huis om brandmeldinstallaties aan te leggen volgens het geëiste kennisniveau van de CCV-regeling. Zo verzekeren wij onze klanten van alleen de allerbeste kwaliteit.

Onderhoud

Een brandmeldinstallatie heeft jaarlijks onderhoud nodig. Als dit niet regelmatig gebeurt, is de kans op storingen groot en kan het pand moeten worden ontruimd. Ook voor onderhoud kun je bij TTB terecht.

Wil je meer weten? Onze installateurs adviseren u graag over de mogelijkheden voor branddetectie in jouw pand. Neem contact met ons op!

Meer informatie? Vraag onze specialist Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: