Ga naar de inhoud

De service van TTB

De expertise van TTB gaat veel verder dan alleen de verkoop van duurzame installaties. Je kunt ook bij ons terecht voor het beheer en service. Onze serviceafdeling staat graag voor je klaar. Wij staan garant voor de kwaliteit die wij leveren en zijn in het bezit van het KIWA-certificaat.

Bespaar kosten door goed onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw installatie en bespaart kosten op de lange termijn. Regelmatige inspectie en reinigen van de installatie is noodzakelijk. Denk hierbij aan verbrandingstoestellen zoals jouw cv-ketel. Ook filters in ventilatietoestellen moeten regelmatig vervangen worden.
Na oplevering van een nieuwe installatie ontvang je een onderhoudscontract, zodat je er altijd zeker van bent dat deze goed wordt onderhouden. Wil je jouw bestaande cv-ketel ook bij ons in onderhoud? Daarvoor hebben we standaard onderhoudscontract. Die kun je hier downloaden.

Klantportaal

En om het helemaal makkelijk te maken hebben we ook een klantportaal. Hierin vind je een overzicht van alle geïnstalleerde systemen, werkbonnen, storingen en facturen. Een slimme en handige tool die – zeker wanneer je meerdere installaties hebt- onmisbaar is.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze service? Neem gerust contact op.

Certificeringen en partners van TTB:

Meer informatie? Vraag het onze specialist
Irma van Reen
Irma van Reen Planning service en beheer 055 - 521 68 73 i.vanreen@ttb.nl