Ga naar de inhoud

Erkend vakmanschap

Zoek je een ervaren, erkende en betrouwbare zinkwerker? Bij TTB ben je aan het juiste adres! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in zinkwerk en dakwerken. Onze zink- en dakdekkers verstaan het vakmanschap als geen ander en hebben veel kennis en ervaring.

Van roeven daken tot kilgoten. De werkzaamheden die onze zinkwerkers uitvoeren zijn heel divers. We kunnen een compleet nieuw dak, inclusief goten en afvoeren, verzorgen. Je kunt ook bij ons terecht voor het renoveren van zinken daken, goten en afvoeren. Lees er meer over op deze pagina.

Zink- en loodwerk? Zo helpen wij jou

Als erkend zink- en dakwerkspecialist draaien wij onze hand niet om voor jouw project. Wij helpen jou bij de volgende werkzaamheden:

  • Aanbrengen nieuwe dakgoten
  • Vervangen dakgoten
  • Vervangen hemelwaterafvoer
  • EPDM dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking
  • Metalen daken

Gecertificeerde vakmensen

De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakmensen, die in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en certificaten, waaronder de certificering van Kennis & Kunde. Onze medewerkers werken uitsluitend met de beste materialen en hebben veel kennis en kunde op dit gebied. En dat wordt gewaardeerd. Zo zijn wij al jarenlang werkzaam voor het Geldersch Landschap en Kasteelen, waar wij naast duurzame oplossingen ook zink- en dakwerkzaamheden verrichten.

Wil je meer informatie over het vervangen of onderhouden van je dakwerk of zinkwerk? Neem contact met ons op!

Gerelateerde nieuwsberichten

Meer informatie? Vraag een specialist Ben Jacobs Zink- loodwerk en projectleider werktuigbouwkunde 06 20 30 20 26 b.jacobs@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: