Ga naar de inhoud

TTB, jouw elektrotechnisch installatiebedrijf

Zoek je een monteur voor elektrotechnische installaties? Dan zit je bij TTB goed! Wij verzorgen de installatie van elektrotechniek. Of het nu gaat om bedrijfspand- en kantoorverlichting, DALI-verlichting, inbraak-, brand- of camerabeveiliging, wij regelen het allemaal! TTB heeft monteurs uit Apeldoorn en omgeving, maar wij verlenen onze diensten door heel Nederland. Waar mogen wij jou mee helpen?

Welke technieken op het gebied van elektrotechniek passen we toe?

Als totaalinstallateur verzorgen wij het ontwerp en de montage van:

Verlichting en krachtinstallaties

Goede verlichting is essentieel op kantoor en in bedrijfspanden. Want slechte of ontbrekende verlichting kan leiden tot hoofdpijn, rugklachten (omdat je naar het scherm toe buigt om het goed te kunnen zien) en vermoeidheid.

Wij komen met een goed lichtontwerp, waarbij we de gehele elektrische installatie meenemen. Denk hierbij aan de positie en installatie van stopcontacten, verdeelinrichtingen, kabeltracés, kabelgoten, krachtaansluitingen, voedingen voor de werkbouwtuigkundige installaties, et cetera. Uiteraard gebeurt dit alles op basis van de juiste berekeningen.

Lees meer over wat wij allemaal doen qua bedrijfspand- en kantoorverlichting

DALI-verlichting

Het DALI-protocol is de wereldwijde standaard voor het digitaal aansturen van verlichting en wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij installeren slimme verlichting, zodat ieder armatuur apart is aan te sturen. Een duurzame oplossing, aangezien je armaturen automatisch kunt dimmen of uitzetten op plekken waar niemand aanwezig is.

Lees meer over wat wij allemaal doen qua DALI-verlichting.

Toegangscontrole en beveiliging

Door beveiliging en toegangscontrole toe te passen kun je een pand effectief beschermen tegen inbraak en vandalisme. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van verschillende technieken om een bedrijf optimaal te beveiligen. Onze systemen zijn niet alleen draadloos en gebruiksvriendelijk, maar ook gemakkelijk te integreren in de verlichtingsinstallatie.

Lees meer over wat wij allemaal doen qua toegangscontrolesystemen.

Brandmeldinstallatie en ontruiming

Een veilige werk- en leefomgeving. Daar ga jij toch ook voor? Een brandmeldinstallatie is daarbij onmisbaar. Met een dergelijk systeem wordt een eventuele brand in een vroeg stadium ontdekt. Zo kun je op tijd actie ondernemen en iedereen in het pand waarschuwen.

Benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen? Lees alles over onze brandmeldinstallaties

Camerabeveiliging

Wil je je pand goed beveiligen tegen inbrekers én ze kunnen traceren mocht er onverhoopt tot worden ingebroken, dan is goede camerabeveiliging essentieel. Maar een dergelijke installatie is wel aan regels gebonden. TTB adviseert je hier graag over. En bij installatie maken we gebruik van het Uniview-systeem, waarvoor maar één kabel aangelegd hoeft te worden.

Lees meer over wat wij allemaal doen qua camerabeveiliging.

 

Elektrotechniek: vernieuwend en vooruitstrevend

Als elektrotechnisch installatiebedrijf staan wij midden in de maatschappij. We zijn ons bewust van de veranderingen, waaronder de energietransitie. TTB blijft niet hangen in oude gebruiken, maar staat open voor vernieuwing.

Een elektrotechnische installatie bestaat tegenwoordig dan ook niet meer alleen uit stopcontacten en verlichting. Er komen ook zaken bij kijken als zonnepanelen, slimme verlichting, elektrische auto’s en warmtepompen. Installaties worden daardoor complexer en uitgebreider.

Om een zo volledig mogelijke elektrotechnische installatie aan te bieden, heeft TTB zich gespecialiseerd in verschillende disciplines binnen de elektrische installatie.

Meer informatie? Vraag het een specialist Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: