Ga naar de inhoud

Slim en duurzaam verwarmen

Denk je erover na om een nieuwe, duurzame verwarmingsinstallatie te laten plaatsen? Of wil je onderhoud laten plegen? TTB is specialist op dit gebied en onze experts zorgen ervoor dat jouw kantoor, bedrijfspand of monument straks lekker behaaglijk is én blijft!

Behaaglijk en voordelig verwarmen. Wij zorgen ervoor!

Van grote verwarmingsinstallaties bij bedrijven tot monumenten: elke situatie is anders en comfortwensen zijn voor iedereen verschillend. Ook zijn er verschillende technieken om ruimtes te verwarmen. Zo kun je bij TTB bijvoorbeeld terecht voor een warmtepomp, biomassa of hybride-oplossing.

Bezuinig duurzaam op energiekosten

Bij alledrie de opties bezuinig je flink op je energiekosten én zit je er lekker warm bij. Een warmtepomp ontrekt de warmte aan de omgeving en zet deze in bruikbare warmte om voor een verwarming of warm tapwater. Terwijl bij biomassa gebruikt materiaal zoals pellets gebruikt worden als brandstof. Bij de hybride-oplossing maak je gebruik van een warmtepomp in combinatie met een CV-ketel. Zo is er voor elke locatie een geschikte warmtebron te installeren.

Ervaring en kunde

Welke verwarmingsinstallatie je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van een warme ruimte. Onze installateurs hebben jarenlange kennis en ervaring en weten wat het beste is voor jouw huis. We leggen je graag uit welke duurzame mogelijkheden er zijn en geven gericht advies.

Sinds 1 januari 2023 mogen gasverbrandingsinstallaties alleen nog maar uitgevoerd worden door bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn. TTB heeft uiteraard ook de BRL K25000-certificering van Kiwa op zak.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze verwarmingsinstallaties? Neem gerust contact met ons op.

Projecten

Benieuwd waar onze vakmensen de laatste tijd hun handen uit de mouwen staken?
Bekijk de projecten waar wij aan werkten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Meer informatie? Vraag het onze specialist Rob Smeenk Projectleider en engineering werktuigbouwkunde 06 51 20 84 50 r.smeenk@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: