Ga naar de inhoud

Kom werken bij TTB Apeldoorn

Aangenaam. Wij zijn TTB (Totaal Techniek Brekelmans). Een groeiend, ambitieus én specialistisch bedrijf in duurzame technieken. Wat ooit begon als traditioneel installatiebedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf dat dagelijks voor haar klanten klaarstaat voor niet alledaagse vraagstukken. Denk aan het verduurzamen van de meest imponerende monumentale panden tot het voorzien van biomassa-installaties, PV-installaties en airco’s bij bedrijven. Uitdaging genoeg waar jij zelf jouw specialisatie in kan vinden. Dit doen we al vanaf 1895 met een zeer gemotiveerd team, waar iedereen een even belangrijk aandeel heeft én de ruimte heeft om zich te ontplooien. Passend bij jouw ambities. En het mooiste? In dát team is er plek voor jou! Kijk maar naar ons actuele vacatureaanbod:

Bekijk de vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar technisch talent. Open sollicitaties zijn dan ook altijd welkom! Of bel gewoon eens om te informeren naar de mogelijkheden. We komen graag met je in contact!

Verhalen van onze medewerkers

Ontmoet alvast je toekomstige collega’s en lees over hun ervaringen bij TTB Apeldoorn.

Waarom TTB

Werk aan de/jouw toekomst

Verder kijken dan dat gebruikelijk is. Buiten de begaande paden. Denken in oplossingen én mogelijkheden. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Want niet alleen tevreden klanten maken ons tot wie wij zijn, maar zeker ook onze medewerkers. Zonder de ervaring van ons team zijn we nergens en dat beseffen we maar al te goed. We zijn ontzettend blij dat we kunnen bouwen op ons loyale team, maar ook dat jong talent zich met veel plezier inzet om de wereld – met onze duurzame toepassingen – een beetje mooier te maken. En weet je nog niet alles, dan is dat ook geen probleem. We leren je het mooie vak maar al te graag.

Dat is direct ook onze belofte aan jou. We willen er voor je zijn en jou zo de ruimte bieden om de beste versie van jezelf te zijn. We dagen elkaar op een prettige manier uit en vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Als je kiest voor TTB, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt én jezelf kunt zijn.

Onze belofte aan jou

Naast een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (uitstekende cao en pensioenvoorziening), mag je ook dit van ons verwachten:

  • Een toekomst met doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van een cursus of training juichen we toe;
  • 25 vakantiedagen én 12 ADV-dagen;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Ruime waardering met kerst en bouwvak;
  • Streven naar werk in de regio, want balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk.

Dus, waar wacht je nog op? Vind jouw ideale baan!

Het TTB gevoel ervaren? Vraag het:
Jelle Brekelmans
Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl