Ga naar de inhoud

Krachtige en functionele oplossingen

Verlichting en elektriciteit zijn onmisbaar in ieder kantoor, bedrijfspand of woning. Je wilt altijd licht en stroom voorhanden hebben om prettig te kunnen wonen en werken. Gelukkig kun je hierbij vertrouwen op de expertise van TTB. Wij zorgen al jaren voor veilige en functionele licht- en krachtinstallaties. En daar hebben we diverse oplossingen voor. Welke dat zijn? Dat lees je hier.

Vakkennis, ervaring en oog voor installatiebeheer

De juiste verlichting biedt veel voordelen, maar dat kan alleen wanneer er een goed doordacht plan is. Datzelfde geldt voor krachtinstallaties, waarvoor wij van advies tot uitvoering en onderhoud voor je klaar staan. Kijk maar:

Krachtinstallatie

Daar waar in woningen vaak een voltage van 230Volt wordt toegepast, zijn bij grotere panden krachtinstallaties, die werken met een spanning hoger dan 380Volt, vaak regel dan uitzondering. Krachtstroom wordt onder andere gebruikt voor fornuizen, jaccuzzi’s en warmtepompen.

Van een eenvoudige installatie in een monumentaal pand tot een uitgebreide installatie in een fabriek, bedrijfspand, school of zorgcomplex. TTB kan het allemaal voor je regelen. Van advies tot ontwerp, uitvoering, ingebruikname, service en onderhoud. Jouw complete installatie is bij ons in goede handen. En zijn er storingen? Ook dan staan we voor je klaar.

Het ontwerpen en installeren van krachtinstallaties vraagt om vakkennis, ervaring en oog voor installatiebeheer. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. De monteurs van TTB zorgen voor een duurzame en veilige montage, die voldoet aan de nieuwste wettelijke normen en voorschriften voor een elektrotechnisch installatie.

Verlichting

Goede verlichting is superbelangrijk voor je gezondheid. Slechte verlichting op je werkplek kan leiden tot hoofdpijn, rugklachten en vermoeidheid. Het is dus van belang om een passend lichtontwerp te laten maken. TTB maakt hiervoor een berekening en ontwerp om zo een gezonde werkplek te creëren. Bij dit ontwerp wordt er rekening gehouden met de toetreding van daglicht, de doelgroep en de uit te voeren taken.

Er zijn verschillende oplossingen om verlichting aan te sturen. TTB is gespecialiseerd in het sturen van verlichting volgens het DALI-protocol. Dat is de wereldwijde standaard voor het digitaal aansturen van verlichting. Met dit protocol is ieder armatuur apart aan te sturen. Het grote voordeel hiervan is dat je armaturen kunt dimmen of uitschakelen op plekken waar geen personen aanwezig zijn. Dit gebeurt zonder extra schakelaars of bekabeling. Lees meer over de voordelen van DALI-verlichting.

Op zoek naar verlichting of krachtinstallatie? Wij helpen graag!

Heb je een vraag over onze licht- en krachtinstallaties? Of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Meer informatie? Vraag onze specialist Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl