Ga naar de inhoud

TTB: jouw partner in installatiewerk en onderhoud

Voor goed installatiewerk moet je bij TTB zijn. Ben je op zoek naar een installateur uit Apeldoorn en omgeving die voornamelijk in Gelderland actief is, dan zit je bij ons goed. Wij hebben ons gespecialiseerd in duurzame technieken, maar leveren ook installatiewerk. Of het nu gaat om een airco plaatsen, zonnepanelen, warmtepomp, zinkwerk of werktuigbouwkundige installaties, wij installeren en onderhouden het voor je!

Installatiewerk in heel Nederland

TTB is gevestigd aan Gladsaxe 38 in Apeldoorn en bedient van daaruit veel klanten in de wijde omgeving. Denk daarbij aan plaatsen als Arnhem, Zutphen, Deventer, Amersfoort, Harderwijk, Zwolle en Doetinchem. Maar wij komen overal!

En daarbij kijken we verder. Door gericht advies te geven en mee te denken met de klanten gaan wij voor kwaliteit.

 

Neem contact op   Vrijblijvende afspraak maken

Welke soorten installatiewerk passen we toe?

Als installateur zijn wij de aangewezen partij om verschillende zaken te installeren voor jou. Bekijk hieronder ons overzicht van wat wij zoal installeren. Wil je meer informatie, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Airco plaatsen

Een airco kopen is één, deze moet vervolgens ook geïnstalleerd worden. Mobiele airco’s zijn gemakkelijk zelf te installeren, maar wanneer het een single-split airco of multi-split airco betreft dan wordt het al wat ingewikkelder. Wij nemen deze taak graag van je over en denken actief mee met de beste plaatsingsmogelijkheden. We kijken daarbij naar de luchtstromen, geluidsproductie en de positie van de unit in de kamer. En uiteraard beschikken we hierbij over de benodigde certificaten!

Lees meer over hoe wij kunnen helpen met een airco plaatsen.

Zinkwerk en dakwerk

Je kijkt wellicht niet heel vaak naar een dak, maar reken maar dat het belangrijk is om de elementen daar goed te installeren! Want niemand zit te wachten op lekkages… Wij verrichten heel diverse werkzaamheden aan het dak, van het vervangen van dakgoten tot het dak bedekken met EPDM of bitumen. En we doen zowel kleine gevels als heel grote daken.

Ook zijn we gespecialiseerd in het renoveren van oude, monumentale daken, goten en afvoeren. TTB is een gekwalificeerd bedrijf voor restauratie en onderhoud van monumentale panden. Je kunt ons vinden in het register Kennis & Kunde.

Lees meer over wat wij allemaal doen qua zinkwerk en dakwerk.

Werktuigbouwkundige installaties

Bij TTB verrichten we dagelijks werktuigbouwkundige installaties, ook wel WTB-installaties genoemd. Bij werktuigbouwkundige installaties moet je denken aan:

  • Verwarmingsinstallaties
  • Koelinstallatie
  • Waterinstallatie
  • Luchtbehandeling
  • Regelinstallatie
  • Sanitair-installaties

Deze installaties plaatsen we op verschillende locaties. Van appartementen(complexen) en huizen tot scholen, kantoren en zorginstellingen.

Lees meer over wat wij allemaal doen op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

Projecten

Benieuwd waar onze vakmensen de laatste tijd hun handen uit de mouwen staken?
Bekijk de projecten waar wij aan werkten.

Nieuws- en blogberichten

Alle gerelateerde nieuws- en blogberichten over installatiewerk.

Meer informatie? Vraag het een specialist Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: