Ga naar de inhoud

Monumenten behouden voor de toekomst

We hebben veel ervaring met monumentale panden. Niet alleen in Apeldoorn en omgeving, we voeren projecten door heel Nederland uit. We zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen én monumentale werken. Je kunt bij ons terecht voor het laten aanleggen en onderhouden van nieuwe installaties in een monumentaal pand. Maar ook houden we ons bezig met het renoveren van oude, monumentale daken, goten en afvoeren. Wat we precies doen, lees je op deze pagina.

De vakspecialisten van TTB werken aan de toekomst

Monumenten behouden voor de toekomst, dat vinden we bij TTB belangrijk. Om dit goed te doen, moet je je vak verstaan en heb je scholing, passie en ervaring nodig.

Wij werken uitsluitend met vakspecialisten die over veel kennis en ervaring beschikken. Onze medewerkers zijn geschoold door het Gelders Restauratie Centrum. Daar hebben ze alles in huis om de scholing voor monumentale panden te verzorgen. Zo volgden wij daar de cursus ‘Innovatief en energiebesparend restaureren van gebouwd erfgoed’. Ook zijn er een aantal van onze niveau 4-medewerkers speciaal opgeleid in zink, lood en metalen daken, via Wij Techniek (voorheen OTIB).

Kwaliteit

Passie voor monumentale werken hebben we bij TTB al heel lang. Als je eenmaal met de monumenten in aanraking bent gekomen, blijft dit je fascineren en enthousiast maken. Juist in deze omgeving komt het niet neer op kwantiteit, maar kwaliteit. Daar doen we dan ook onze uiterste best voor!

TTB is een gekwalificeerd bedrijf voor restauratie en onderhoud van monumentale panden. Je kunt ons vinden in het register Kennis & Kunde.

Projecten

Door de jaren heen deden we op diverse plaatsen ervaring op met monumentale panden. We werken veel voor de stichting ‘Het Geldersch Landschap en Kasteelen’. Daarvoor verrichten we bijvoorbeeld het onderhoud op het gebied van goot, zink- en loodwerk en werktuigbouwkundige installaties. Maar TTB doet meer. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen en onderhouden van (nieuwe) installaties.

Meer informatie? Vraag onze specialist Rob Smeenk Projectleider en engineering werktuigbouwkunde 06 51 20 84 50 r.smeenk@ttb.nl

Certificeringen en partners van TTB: