Ga naar de inhoud

Wij zijn TTB

Wil jij energie besparen? TTB is jouw partner in duurzame techniek. Wij hebben een passie voor techniek én voor duurzaamheid en het liefst combineren wij dit. Van PV-installatie tot warmtepomp en van pelletketel tot koelinstallatie: wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om jou hierbij verder te helpen en op maat te adviseren.

Dat doen we al heel wat jaren. De letters TTB staan namelijk voor Totaal Techniek Brekelmans. Deze naam bestaat sinds 1 april 2016, maar onze geschiedenis gaat veel langer terug. Het oorspronkelijke bedrijf ontstond in 1895 onder de naam Installatiebedrijf Ph de Jong BV. Na een drietal overnames is het bedrijf sinds 2011 in eigendom van Leon Brekelmans.

De visie van TTB

Met Leon aan het roer gaan de ontwikkelingen verder, want hij volgt de trends op de voet en springt zoals hij zelf zegt ‘direct op de trein’ zodra er noviteiten voorbij komen. “90 à 95 procent van de installatiewereld wacht af en kijkt de kat uit de boom. Ik niet. Als ik een nieuwe ontwikkeling zie en ik geloof erin, dan bijt ik me daarin vast. Ik hoef niet voorop te lopen, maar wil wel met de tijd mee en in de voorhoede meedoen.”

“Zo onderscheidt TTB zich ten opzichte van andere installateurs. Wij ontwerpen installaties, houden ons bezig met de engineering van projecten en verzorgen het onderhoud. Het ontzorgen van de klant, het beheren van de installaties en de klant begeleiden naar een duurzame toekomst, daar krijg ik energie van.”

Onze speerpunten

Energie besparen

Duurzame techniek is een van de speerpunten van TTB. Er wordt van een installateur steeds meer verwacht dat hij mee kan denken in de huidige ontwikkelingen en processen op het gebied van duurzame energie. TTB gaat mee met de tijd en heeft zich gespecialiseerd in energiebesparing.

Hierdoor is TTB inmiddels veel meer dan alleen een traditioneel installatiebedrijf met een specialisatie in het loodgietersvak en de elektrotechniek. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor biomassa-installaties, PV- installaties en diverse andere energiebesparende technieken. Daarbij richten we ons op de zakelijke markt en zijn we actief met monumentale werken.

Duurzame techniek

Buiten de begaande paden treden. Verder kijken dan dat gebruikelijk is. Denken in oplossingen én mogelijkheden en onze klanten ontzorgen. Dat is wat wij doen en wat je van ons kunt verwachten. Complexere en niet alledaagse vraagstukken zijn voor ons een uitdaging. Neem contact  op voor de mogelijkheden. Wij zijn graag jouw partner in duurzame techniek!

Kennismaken met ons team? Maak een afspraak!
Jelle Brekelmans
Jelle Brekelmans Projectleider en engineering elektrotechniek 06 49 96 56 93 j.brekelmans@ttb.nl