Ga naar de inhoud

Projecten

Benieuwd waar onze vakmensen de laatste tijd hun handen uit de mouwen staken?
Bekijk de projecten waar wij aan werkten.

Filter op
Hörmann, Apeldoorn

Hörmann, Apeldoorn

Hörmann is een gerenommeerde naam op het gebied van onder andere garagedeuren, (voor)deuren en aandrijvingen. Het bedrijf timmert in Europa flink aan de weg. Niet zo verwonderlijk dat er binnenkort gestart wordt met de bouw van een gloednieuw hoofdkantoor in Apeldoorn. En het mooiste?

Monumentale woning Heerde

Monumentale woning Heerde

Voor het Geldersch Landschap en Kasteelen (GLK) zijn we veelvuldig aan het werk. We leggen nieuwe installaties aan om monumentale panden te verduurzamen en voeren renovatiewerkzaamheden uit. De ene keer plaatsen we compleet nieuwe installaties, zoals een warmtepomp.

MFC Apeldoorn

MFC Apeldoorn

Onlangs kreeg je al een kijkje achter de schermen van de werkzaamheden die wij bij MFC Apeldoorn uitvoerden. Nu is het moment daar;

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

In de voormalige paardenstallen van Kasteel Doorwerth vind je nu een kasteelcafé. Een geliefde plek voor een hapje en een drankje. En dat in een unieke, middeleeuwse setting. De apparatuur om de ruimtes te verwarmen is echter allesbehalve uit vervlogen tijden.

Holland Norway Lines

Holland Norway Lines

Wij van TTB zijn trots om te melden dat we vanaf het begin betrokken zijn bij de realisatie van de Holland Norway Lines; de cruiseverbinding tussen Eemshaven en Kristiansand.

Technieken in ons nieuwe pand

Technieken in ons nieuwe pand

Uw partner in duurzame techniek, zo luidt het motto van TTB. Directeur Leon Brekelmans laat ons in deze blog kennismaken met de technieken in het nieuwe pand. “Ons pand is duurzaam en voorzien van de nieuwste technieken. De installaties in ons pand geven 0 op de meter!”

Kasteel Cannenburgh

Kasteel Cannenburgh

Uitdagingen en denken in oplossingen. Bij TTB houden we ervan! Zo legden we onlangs bij Kasteel Cannenburgh PV-panelen aan op de naastgelegen, nieuwgebouwde werkschuur. Een klus die wij dagelijks uitvoeren. Toch bracht deze opdracht de nodige uitdagingen met zich mee. Lees maar!

Henri Dunantlaan

Henri Dunantlaan

Voor de opdrachtgever Grehamer is TTB van start gegaan met de renovatie van de voormalige Fotovakschool in Apeldoorn. Hier zullen 38 zorgappartementen worden gerealiseerd, deze zorg appartementen zullen na oplevering in gebruik worden genomen door Riwis.

Fietsenstalling Apeldoorn, Marktstraat

Fietsenstalling Apeldoorn, Marktstraat

In opdracht van de Gemeente Apeldoorn hebben wij gewerkt aan de renovatie van het monumentale pand aan de marktstraat in Apeldoorn, waar zich een fietsenstalling bevindt. Deze fietsenstalling is zelfvoorzienend van energie.

Kasteel Weijenburg te Echteld

Kasteel Weijenburg te Echteld

Trouwplannen? Dan moet je bij kasteel Wijenburg zijn! Deze unieke locatie in Echteld ademt charme. En ondanks de oudheid en nostalgie van de locatie, wordt er ook een flinke slag geslagen met een duurzame toekomst. Bij dat verduurzamen komt onze expertise mooi van pas!

Pelletketels voor monumentaal pand

Pelletketels voor monumentaal pand

De moderne verwarmingstechnieken met biomassa worden steeds populairder. Zo ook de pelletketel: afgelopen maand hebben wij er weer 2 in bedrijf mogen nemen!