Ga naar de inhoud
Blog

De gezichten achter | Rob Smeenk

6 februari 2024
De gezichten achter | Rob Smeenk

Maak kennis met Rob Smeenk, de alleskunner die al een decennium lang zijn stempel drukt bij TTB. Hoe kwam hij hier terecht en waarom vindt hij zijn werk zo leuk? Ontdek het verhaal van Rob en zijn onmisbare rol bij TTB, waar expertise, veelzijdigheid en werkplezier samenkomen.

Voorafgaand aan zijn tijd bij TTB werkte Rob bij bedrijven waar hokjes denken de norm was. Als je een werkvoorbereider was, was dat het, zonder ruimte voor meer. Maar tien jaar geleden veranderde alles toen Rob de overstap maakte naar TTB. “Ik was op zoek naar meer uitdaging in mijn werk. Toen kwam ik de vacature van TTB tegen waar creativiteit en out of the box denken centraal stond. En dat leek mij wel wat, dus ik greep mijn kans.”

Ontwikkeling in het werk

In zijn rol als engineer heeft Rob bewezen een echte alleskunner te zijn en open te staan voor ontwikkeling. Zo heeft hij onder andere in 2016 de cursus Innovatief en energie besparend restaureren met succes afgerond. “Ik ben niet iemand die graag stilzit. Of het nu gaat om het aangaan van complexe projecten, het verbreden van m’n vaardigheden of het ontdekken van innovatieve oplossingen, ik sta altijd klaar om de volgende stap te zetten.”

Door heel Nederland

Rob haalt de meeste energie uit het ontwerpen van de installaties. Maar voordat hij daarmee aan de slag kan, zit hij eerst aan tafel met de klant. En daarvoor rijdt hij het hele land door. “Wat het echt bijzonder maakt, is de diversiteit van de prachtige plekken in Nederland waar onze installatietechniek tot leven komt. Van grote steden tot aan uitgestrekte landschappen, ik kom overal.”

Samen groeien 

Naast zijn werkzaamheden, haalt Rob ook energie uit zijn collega’s. “Bij TTB zit ik echt op mijn plek. De werksfeer is fijn en ik heb gezellige collega’s. Elke dag is weer een nieuw avontuur. En wat betreft de toekomst van TTB? Gewoon lekker doorgroeien op een gezonde manier. Ik hoop dat ik daar nog lang mijn rol in mag spelen. Samen op weg naar nog meer successen en plezier op de werkvloer!”

Ontwikkelen en door blijven groeien. Dat doen we maar al te graag. Daarom zijn we altijd op zoek naar (technisch) talent. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina. Wie weet staat jouw ideale functie er wel tussen!