Ga naar de inhoud
Blog

Pactum Jeugdzorg: ‘TTB is een partner waar je op kunt rekenen’

21 november 2023
Pactum Jeugdzorg: ‘TTB is een partner waar je op kunt rekenen’

Opvoeden en opgroeien; dat is waar Pactum Jeugdzorg bij helpt. Om jongeren een zo positief mogelijk toekomstbeeld te bieden. Om dat te realiseren zijn er onder andere vestigingen nodig, die aansluiten op alle zorgvragen. Het is dus belangrijk dat alles goed wordt geïnstalleerd en met zorg wordt onderhouden. Dat is waar TTB haar diensten aanbiedt.

Geen omkijken

Om alles in goede banen te laten verlopen, zijn er soms experts van buitenaf nodig. Vastgoedmanager Paul Fettelaar vertelt hoe dat er bij Pactum Jeugdzorg aan toegaat. “Bij verbouwingen, aanpassingen of grotere projecten vallen we terug op onze vaste relaties, daar is TTB er een van.”

“Tijdens een project zijn er dus meerdere partijen tegelijkertijd betrokken. Dan is het voor ons belangrijk dat die partijen goed met elkaar kunnen samenwerken en communiceren om tot een mooi eindresultaat te komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat er niet geschilderd wordt wanneer er iemand bezig is met de installaties en vice versa. De partijen regelen dit onderling door rechtstreeks met elkaar contact te hebben en dat is iets waarin we TTB kunnen vertrouwen.”

Meedenken

En dat vertrouwen gaat verder dan alleen de goede samenwerking. “TTB denkt ook heel goed met ons mee. Wanneer ze een voorstel doen, geven ze daarin ook advies vanuit hun perspectief. Dus ze luisteren niet alleen naar onze wensen, maar kijken ook of het op die manier maakbaar is.“

“Doordat TTB onze organisatie kent en voorstellen maakt die ook meteen werken, kunnen we sneller schakelen. Willen we een volgende locatie erbij? Dan weten we dat we in goede handen zijn bij TTB. Zij weten hoe alles werkt op de andere locaties en weten wat belangrijk is voor onze organisatie.”

Persoonlijk

Als zorgorganisatie is het noodzakelijk dat alle medewerkers een VOG hebben. Als wens had Pactum dat de TTB-medewerkers die bij hen over de vloer komen ook in het bezit zijn van een VOG. “Daar stonden ze meteen voor open. Het voordeel hiervan is dat steeds dezelfde mensen over de vloer komen. Dus onze collega’s weten gelijk wie ze binnenlaten en kunnen de experts van TTB hun gang laten gaan. Dat geeft voor beide partijen een stuk vertrouwen.”

“Als je het mij vraagt, heeft TTB de juiste grootte als organisatie. Ze zijn niet te klein, dus wanneer er iemand ziek is, ervaar je daar niet gelijk hinder van. Maar ook niet te groot, dus je voelt je als klant geen nummertje. Ze kennen hun klanten en gaan op een persoonlijke manier met ze om. Dat is erg fijn.”

Dezelfde basisprincipes

Het geheim achter de relatie die al tientallen jaren standhoudt? “Dat begint denk ik bij het hebben van dezelfde basisprincipes.”

“Ook doen we niet aan een langdurig contract. Ieder jaar spreken we naar elkaar uit dat we de juiste partij voor elkaar zijn. En mochten er dingen spelen, dan gaan we met elkaar om tafel om te kijken hoe we dat gaan oplossen. Zo houden we elkaar scherp.”