Ga naar de inhoud
Blog

Uit de praktijk: brandmeldinstallaties voor Grehamer & Company

19 februari 2024
Uit de praktijk: brandmeldinstallaties voor Grehamer & Company

Bij alles wat we doen, gaan we voor perfectie. We willen de klant zo goed mogelijk bijstaan en adviseren, zodat de werkzaamheden aan zijn of haar pand perfect verlopen en ze uiteindelijk krijgen wat ze voor ogen hadden. En dat wordt gewaardeerd, want binnen ons klantenbestand kunnen we rekenen op langdurige samenwerkingen. Grehamer & Company uit Apeldoorn is daar een voorbeeld van. Regelmatig steken wij voor ze de handen uit de mouwen. Ook op het gebied van brandmeldinstallaties. Lees maar.

Grehamer & Company uit Apeldoorn is een vastgoedonderneming met diverse panden in beheer.  Uiteraard is het van groot belang om deze panden zo veilig mogelijk te maken. Daarom zijn brandmeldinstallaties onmisbaar. Bovendien vormen deze installaties een vereiste van de verzekeraar. Voor het leveren van de juiste producten en het installeren daarvan zijn wij gecertificeerd door NSC Beveiligingstechniek.

Veiligheid voorop

Bij het installeren van brandmeldinstallaties komt meer kijken dan je misschien zou denken. In samenwerking met NSC wordt er een plan van aanpak omtrent alle eisen geschreven. Na akkoord van de klant wordt de brandmeldinstallatie volgens het plan van aanpak aangelegd. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten. Veiligheid voorop!