Ga naar de inhoud
Nieuws

KIWA certificering

9 november 2021
KIWA certificering

Met trots mogen wij melden dat wij afgelopen donderdag samen met drie collega installateurs Bonarius, Kemkens en MC Totaal Service als eerste van Nederland het certificaat: BRL K25000 “werkzaamheden gasverbrandingsinstallaties“ in ontvangst hebben genomen. In een feestelijke sfeer zijn we door de KIWA ontvangen. Uit handen van de directie van de KIWA mochten wij het certificaat ontvangen.

Zoals wellicht bekend is, geldt deze wet per 2020 en tevens ligt dit vast in het bouwbesluit 2012. Hiervoor kunt u de site van de overheid raadplegen.

Om een ieder de gelegenheid te geven om deze wet te implementeren heeft de overheid besloten niet te handhaven tot 1 januari 2023. Dit weerhoud u niet van de plicht als eigenaar van een gas gestookte installatie te houden aan deze wet, immers deze wet is van kracht.

Vanwege deze reden voelt TTB zich verantwoordelijk voor de installaties en onze klanten. We hebben ons ingezet om zo snel mogelijk het certificaat te behalen, om te voldoen aan de regelgeving.

TTB biedt een totaal oplossing voor uw installaties, mocht u een hybride opstelling hebben met een warmtepomp en gasketel dan kunnen wij ook hier binnen eigen beheer de montage en onderhoud bieden. Voor de warmtepompen hebben wij het benodigde “F gassen” certificaat in ons bezit.

Als TTB zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Op deze wijze willen wij zorgdragen voor een goede en vooral een veilig(e) uitvoering en beheer van de installaties die wij leveren.