Ga naar de inhoud
Nieuws

Lukas Lagerweij van Pantry: ‘Een waardevolle samenwerking met TTB’

2 februari 2023
Lukas Lagerweij van Pantry: ‘Een waardevolle samenwerking met TTB’

Verse producten die lokaal geproduceerd zijn met het gemak van dichtbij winkelen. Dát is Pantry, de onbemande streekwinkel. In het Gelderse Wilp staat de eerste Pantry van ons land en TTB voorzag de winkel van al het elektra. Een samenwerking waar ook Lukas Lagerweij, initiatiefnemer van Pantry, met veel plezier op terugkijkt. Lees maar mee!

“Ruim een jaar geleden heeft TTB de complete elektra aangesloten in de Pantry in Wilp. Daarbij is er ook een luchtbehandelingssysteem geïnstalleerd. Deze kan koelen en verwarmen én zorgt voor bevochtiging, ontvochtiging, luchtzuivering en ventilatie”, legt Lukas uit. “Met dit systeem worden de meest optimale omstandigheden voor de producten gecreëerd. Dat is hier natuurlijk extra belangrijk.”

Meedenken

De innovatieve ondernemer koos bewust voor TTB. “Ik ken Ben Jacobs (medewerker bij TTB, red.) van het voetbal en ook de aannemer die de Pantry in Wilp heeft gebouwd had een goede link met TTB. De keuze om voor hun te gaan was dus snel gemaakt.” En daar heeft Lukas geen moment spijt van gehad, zo legt hij uit: “Het is een prettige partij om mee samen te werken. Ze hebben meegedacht in de keuze voor de beste systemen en kwamen uiteindelijk met de oplossing van het luchtbehandelingssysteem.”

Alles klopt

“Alles werkt precies zoals het zou moeten. Maar ook bij een probleem, zoals laatst toen we een kleine storing hadden, staan ze er direct. Binnen een half uur stond er een monteur op de stoep en was de storing opgelost. In een winkel met verse producten is dat heel belangrijk. Door hun snelle handelen zijn er geen producten verloren gegaan.”

Toekomst

Achter de schermen wordt er door Lukas hard gewerkt om meer Pantry’s in Nederland operationeel te krijgen. “We willen graag op meerdere locaties net zulke huisjes bouwen zoals die in Wilp. Wanneer dat gebeurt weten we nog niet, maar het is wel zeker dat ik dan weer opnieuw met TTB om tafel ga”, klinkt het vastberaden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.