Ga naar de inhoud
Nieuws

MFC Apeldoorn: multifunctioneel in alle opzichten

1 september 2023
MFC Apeldoorn: multifunctioneel in alle opzichten

Een multifunctioneel bedrijfsgebouw vraagt om multifunctionele oplossingen op het gebied van technische installaties. En laat dat nou iets zijn waar we bij TTB warm voor lopen. In Apeldoorn steken we flink de handen uit de mouwen om een multifunctioneel gebouw te voorzien van elektra, water, warmtepompen, PV-installaties en brandmeldinstallaties. Kortom; wij zorgen dat alles goed én waar het kan duurzaam geregeld is!

Opdrachtgever bouwbedrijf Aan de Stegge Twello is verantwoordelijk voor de realisatie van dit multifunctionele bedrijfsgebouw. En wij mogen de complete installatie in het pand realiseren.

TTB regelt de complete installatie

Compleet betekent in dit geval: elektra, verlichting – op basis van het DALI-protocol -, verwarming, water, toiletgroepen, brandmeldinstallatie, zonnepanelen en vloerverwarming. Daarnaast sluiten we twee grote warmtepompen op het dak aan.

Gasvrij gebouw

Doormiddel van deze twee warmtepompen van samen 130 Kilowatts hoeft er bij dit nieuwbouwpand – dat 1600 vierkante meter aan bedrijfsruimte telt en 800 vierkante meter aan kantoorruimte – geen gebruik gemaakt te worden van gas. En dat terwijl alles zonder bestek gebeurt. Daarom zijn we op de stoel van de adviseur gaan zitten waarbij wij de opdrachtgever uitgebreid voorzien van advies en ontwerp. Natuurlijk brengen we de ideeën ook tot uitvoering. Als je het over tot op de details regelen hebt!

Benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!