Ga naar de inhoud
Nieuws

Project uitgelicht: Kasteel Cannenburgh

14 maart 2023
Project uitgelicht: Kasteel Cannenburgh

Uitdagingen en denken in oplossingen. Bij TTB houden we ervan! Zo legden we onlangs bij Kasteel Cannenburgh PV-panelen aan op de naastgelegen, nieuwgebouwde werkschuur. Een klus die wij dagelijks uitvoeren. Toch bracht deze opdracht de nodige uitdagingen met zich mee. Lees maar!

Naast het middeleeuwse kasteel is een gloednieuwe werkschuur gebouwd, volledig gemaakt van hout. Juist daardoor werd deze klus net even anders dan anders. Zo moesten we een creatieve oplossing bedenken voor het dichtbranden van het dakleer. En bracht het hellende dak de nodige uitdagingen met zich mee.

Creatieve oplossing

Een situatie die vroeg om een andere oplossing. En die vonden wij. We gebruikten bitumen, maar moesten vanwege het schuine dak een speciaal systeem kiezen om de PV-panelen te monteren. Uiteindelijk werden deze door de dakbedekking heen geschroefd waarna we alles waterdicht afwerkten.

Duurzaam resultaat

Het resultaat? Een werkschuur die niet alleen praktisch wordt gebruikt, maar ook een duurzaam karakter heeft, passend bij de visie van opdrachtgever Geldersch Landschap & Kasteelen.

Met welke uitdaging mogen wij jou helpen? Neem gerust eens contact met ons op!