Ga naar de inhoud
Nieuws

Project uitgelicht: renovatie woning ’t Harde

13 juni 2024
Project uitgelicht: renovatie woning ’t Harde

Bij TTB zitten we niet stil en dat is maar goed ook, want we krijgen energie van ons werk. Zeker als we klussen mogen uitvoeren waarbij we al onze kennis en expertise mogen inzetten. Onlangs waren we aan het werk in ’t Harde waar een karakteristieke woning op Landgoed Zwaluwenburg werd gerenoveerd en klaargemaakt voor de toekomst. En wij hadden daar een groot aandeel in. Lees maar mee!

Bij een oude boerderij met zo’n rijke historie komt tijdens het renoveren nog meer kijken dan gebruikelijk. Oude details en karakteristieke eigenschappen worden zoveel mogelijk intact gehouden. Toch is het prima mogelijk om dit soort panden te verduurzamen. Dit doen we samen met de bouwkundige aannemer waarbij we de vloeren, wanden en dak isoleren.

Van het gas af

Door het installeren van een warmtepomp is de boerderij gasloos, daarbij wordt een lage temperatuurverwarming toegepast in de vorm van vloerverwarming. Deze is per ruimte regelbaar middels een zoneregeling. Daarnaast voerden we ook het installatiewerk uit. Door deze aanpassingen is dit pand weer helemaal klaar voor de toekomst.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.