Ga naar de inhoud
Nieuws

Technieken in het nieuwe pand

18 september 2020
Technieken in het nieuwe pand

Uw partner in duurzame techniek, zo luidt het motto van TTB. Leon laat ons in deze blog kennis maken met de technieken in het nieuwe pand. “Ons pand is duurzaam en voorzien van de nieuwste technieken. De installaties in ons pand geven 0 op de meter!”

Warme Zomerdagen

In de warme zomerdagen is het natuurlijk belangrijk dat het lekker koel blijft, daar heeft TTB een oplossing voor. “Wij koelen en verwarmen op een zeer milieu en energievriendelijke manier. Met niet meer dan 200W zorgden wij afgelopen zomer ervoor dat de buitenlucht gekoeld werd naar 19 graden voordat het ons pand inblies. Dat is maar liefst een reductie van 15 graden op de warmste dagen deze zomer. Het was voor ons dan ook een lekkere koele zomer.”

Wil jij ook op deze wijze koelen of voorverwarmen? Dan willen wij uiteraard samen met jou naar de mogelijkheden kijken!

Pellet ketel

“In de winter verwarmen wij met een Pellet ketel. Deze condenserende ketel van Fröling heeft een winst van 102%. Fijnstof is op dit moment nogal in opspraak, daarom hebben we een filter voor deze fijnstof in de ketel gebouwd. De uitstoot van het fijnstof wordt hiermee vrijwel gereduceerd naar 0.” Een slimme oplossing om het lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen!

Inbraak, camera, toegang en verlichting.

Een combinatie van bovenstaande installaties maakt het pand helemaal compleet. “De verlichting dimt automatisch bij het inschakelen van de inbraak beveiliging. Bij het bedienen van de deuren wordt geregistreerd wie de deur bediend, de desbetreffende camera op deze deur zal een opname starten. Alle verlichting is voorzien van het Dali protocol, dit betekent dat we ieder armatuur desgewenst kunnen laten schakelen of dimmen. Het mooie van dit systeem is dat dit geheel vrij programmeerbaar is. Bovengenoemde installaties zijn te bedienen via een speciale app voor de smartphone of tablet. Het geheel is gekoppeld via een GBS-systeem, dit zorgt ervoor dat we alles kunnen monitoren via het netwerk. “Vertelt Leon.

Ben je nieuwsgierig of een van deze technieken die in ons pand te zien zijn ook voor jou mogelijk zijn? Maak dan een afspraak en laat je door een van onze medewerkers adviseren!