Ga naar de inhoud
Nieuws

TTB als 2e gecertificeerde bedrijf van Nederland!

11 juni 2021
TTB als 2e gecertificeerde bedrijf van Nederland!

Hoe gaaf is het om het 2e gecertificeerde bedrijf van Nederland te zijn? HEEL GAAF!

Sinds 1 oktober 2020 is de gasketelwet in werking gegaan. Deze wet is een wettelijke regeling die eisen stelt aan alle cv-monteurs en alle installatiebedrijven in Nederland die cv-toestellen plaatsen of onderhouden. Vanaf april 2022 mogen er alleen nog vakbekwame installatiemonteurs werkzaamheden aan (gas)verbrandingsinstallaties uitvoeren. Deze wet in ontstaan uit reactie op een rapport over koolmonoxidevergiftiging in 2015.

Certificering

Onze monteurs hebben voor deze certificering een theorie en praktijkexamen moeten afleggen. Om dit certificaat te behalen hebben ook onze W-monteurs die te maken krijgen met een gasverbrandingstoestellen uiteraard als eerst hun diploma vakmanschap CO behaald. Na een pittig dagje van ondervragingen en beoordelingen zijn wij positief beoordeeld door KIWA. TTB is het 2e bedrijf van Nederland die het certificaat heeft behaald voor het vakmanschap koolmonoxide preventie (CO). En als kers op de taart is TTB ook nog het 1e MKB-installatiebedrijf wat is gecertificeerd in Nederland.

Onder toezicht van een journalist van het vakblad “Installatie”, heeft de certificering plaats gevonden. Dit blad publiceert binnenkort een uitgebreid artikel over wat het inhoudt om je te laten certificeren, vergeet het niet te lezen! (www.installatie.nl)

Bijzondere dank

Onder begeleiding van Erik Hafkamp hebben we gestroomlijnd de finish gehaald, “TTB ging met glans van de schans”. Ben je benieuwd wat Erik nog meer te zeggen heeft over deze bijzondere dag? Check dan de link! www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6808129719691747328/

We zijn enorm trots met het resultaat wat ons team bereikt heeft!

Rondom de maand Juli zal de officiële uitreiking van het certificaat plaatsvinden, deze wordt uitgereikt door KIWA op een later tijdstip en evenement. Hou je feed dus in de gaten!