Ga naar de inhoud
Nieuws

TTB helpt Brinkhof in Apeldoorn toekomstbestendig te maken

24 oktober 2022
TTB helpt Brinkhof in Apeldoorn toekomstbestendig te maken

Wie de Brinkhof in Apeldoorn kent, denkt direct aan een karakteristiek gebouw met een getrapte vorm voorzien van veel lagen. De ruimtes in het pand kennen bijzondere vormen met veel hoeken en nisjes. Het monumentale gebouw ondergaat sinds 2020 een grote renovatie, waarbij in het voormalig verzamelcomplex voor wonen, werken en winkelen 169 woningen worden gerealiseerd. En daar heeft TTB ook een groot aandeel in. Lees maar mee!

De komende tijd kunnen we de handen flink uit de mouwen steken. Naast de renovatie van de technische installaties binnen de bestaande woningen, vervangen we ook het leidingwerk van de centrale verwarming en waar nodig de radiotoren.

Werk aan de winkel

Maar dat is niet alles. Ook de elektrische installatie krijgt een opknapbeurt. Daarbij wordt het oude leidingwerk verwijderd of vervangen en omdat de verdeelinrichtingen – de meterkasten – niet meer voldoen aan de huidige normen en metingen worden deze ook direct vernieuwd.

Een mooi project, waarbij de toekomstige bewoners het aan niets zal ontbreken. Fijn dat wij als TTB hier een aandeel in hebben. Benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Neem gerust eens contact met ons op!