Ga naar de inhoud
Blog

De voordelen van een onderhoudscontract

14 september 2023
De voordelen van een onderhoudscontract

Elke dag gaan we met veel plezier op pad om zakelijke of particuliere klanten verder te helpen met hun installatievraagstuk. Alleen wanneer alles werkt zoals van tevoren bedacht én de klant meer dan tevreden is, keren onze monteurs met een voldaan gevoel huiswaarts. Maar dat betekent niet dat je ons nooit meer ziet. Wij werken namelijk met onderhoudscontracten, want alleen zo weten we dat de apparatuur ook in de toekomst werkt zoals bedoeld. We leggen je graag uit welke voordelen het voor jou biedt.

Of het nu gaat om een grote of kleine installatie, we gaan voor goedwerkende apparatuur. Altijd. Wanneer je bij ons een onderhoudscontract afsluit, controleren we standaard één keer per jaar de apparatuur. We voeren hiervoor verschillende testen uit en reinigen de installaties. Denk hierbij aan de verbrandingstoestellen van jouw CV-ketel, noodverlichting, aardlekschakelaars bij elektrische aansluitingen, de werking van accu’s en doormeldingen naar bijvoorbeeld een hulpverlenende instantie. En natuurlijk hebben we onze BRLK25000 certificering op zak zodat je zeker weet dat alles volgens de juiste richtlijnen en eisen wordt uitgevoerd.

Geen omkijken naar

Met het onderhoudscontract laat je dus niets aan het toeval over en voorkom je uitval van apparatuur en overbodige energiekosten. En het mooiste? Wij nemen vanzelf weer contact met je op wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse inspectie. Zo heb jij hier geen omkijken naar.

Klantenportaal

Om het je helemaal makkelijk te maken, werken we ook met een klantenportaal. Hier vind je een handig overzicht van alle geïnstalleerde systemen, werkbonnen, storingen en facturen. Een slimme en handige tool die – zeker wanneer je meerdere installaties hebt – onmisbaar is.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je vragen? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.